false
10
10
fade
8
1

Activeer je kaart binnen 1 minuut!


Welkom op de website van Nationale AutoKaart. Hier vind je voordelige aanbiedingen en korting op alles wat met auto’s te maken heeft. Om daarvan te profiteren, hoef je alleen de kaart te activeren. Doe dat vandaag nog!

Met de Nationale AutoKaart profiteer je een leven lang van gratis APK én van 10% korting op nieuwe onderdelen bij meer dan 1.000 gecertificeerde Servicecenters door heel Nederland. Bovendien ontvang je flinke kortingen op uitstapjes en andere interessante aanbiedingen. 

Pak dat voordeel direct!

Je activeert de kaart binnen één minuut. En dan krijg je om te beginnen al een Halfords 
cadeaubon ter waarde van vijf euro.  

Een cadeau zonder verplichtingen

Je hebt jouw Nationale AutoKaart cadeau gekregen van Parkmobile. Er zijn geen verdere kosten aan verbonden en je verplicht je tot niets. Activeer de kaart dus vandaag nog; waarom niet?

LET OP: LET OP: TIPS BIJ INVOEREN ACTIVATIEGEGEVENS
1) Neem altijd de gegevens over zoals deze vermeld staan op de brief die je van Parkmobile hebt ontvangen. Heb je bijvoorbeeld een nieuw kenteken, activeer dan eerst met de oude gegevens en stuur een mail met het nieuwe kenteken naar info@nationaleautokaart.nl onder vermelding van het oude en het nieuwe kenteken en de vraag om dit aan te passen.
2) Is de activatiecode moeilijk te lezen? Vul dan de laatste 10 cijfers van je kaartnummer in, vanaf de "2" dus.

Kom je er niet uit met activeren laat dan een bericht achter op onze Contactpagina

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1